Doorgaan naar artikel
Je kunt vanaf nu Community Day-tickets weggeven aan Pokémon GO Friends!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

We wisten al even dat de functie eraan kwam om Community Day-tickets weg te geven, maar die is sinds zojuist ook live. Samen met het ticket voor de aankomende Community Day die zaterdag plaatsvindt is de functie live gegaan en nu kun je dus ook vrienden de tickets geven. En dit is redelijk makkelijk. Je opent namelijk het ticket in de store en drukt op Gift. Vervolgens kies je ervoor welke vriend je het wilt sturen, betaal je en wordt het ticket verstuurd. En dat alles gaat ook nog eens middels een toffe animatie!

Je moet overigens wel Great Friends zijn om het ticket weg te kunnen geven! In dit artikel van Niantic lees je er ook meer over.

Iedere week bespreken Jeffry en Dennis het laatste Pokémon-nieuws in de MetaPodcast. Je luistert hem hier terug! Daarnaast kun je vriend van de show worden! Voor het laatste nieuws kun je terecht op onze website NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.