Doorgaan naar artikel
De Ultra Beasts komen naar Pokémon GO, maar wat zijn dit nu eigenlijk voor Pokémon?
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Eerder deze week was er al een teaser voor de Ultra Beasts in Pokémon GO en de nieuwste versie van het spel heeft ook een hoop code voor deze nieuwe wezens. Maar heel terecht kregen we al de vraag, wat zijn dit nu eigenlijk? Vooral omdat veel spelers nooit de originele spellen hebben gespeeld. Tijd dus voor een kleine uitleg en een overzicht van welke Ultra Beasts er zijn:

De Ultra Beasts zijn een elftal extradimensionele Pokémon die uit de Ultra Space komen. Ze hebben krachten die het begrip van mensen overstijgt. Kort samengevat, ze zijn extreem sterk! Niet voor niets krijgen ze in Pokémon GO ook een eigen raid-level. De Ultra Beasts komen via Ultra Wormgaten in onze wereld en zijn voor het eerst op Alola verschenen. In Pokémon Sun en Pokémon Moon wordt ook onderzoek gedaan naar de Ultra Beasts en er is nog altijd maar weinig bekend.

De volgende Pokémon zijn er allemaal als Ultra Beast en hebben een eigen Pokédex-nummer!

Geen reclames op afbeeldingen en sowieso minder reclame? Download dan de NWTV-app!

793 Nihilego
794 Buzzwole
795 Pheromosa
796 Xurkitree
797 Celesteela
798 Kartana
799 Guzzlord
803 Poipole
804 Naganadel
805 Stakataka
806 Blacephalon

Iedere week bespreken Jeffry en Dennis het laatste Pokémon-nieuws in de MetaPodcast. Je luistert hem hier terug! Daarnaast kun je vriend van de show worden! Voor het laatste nieuws kun je terecht op onze website NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.