Doorgaan naar artikel
Incense heeft komend seizoen een verbeterde werking wanneer je loopt
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Niantic heeft vannacht nog een extra bonus toegevoegd aan de bonussen van komend seizoen. Namelijk dat Incense beter werkt wanneer je loopt. Dit was echter tijdens het huidige seizoen ook al en dat was niet echt heel erg goed volgens de meeste spelers. Opmerkelijk genoeg werkt Incense ook niet meer 90 minuten, maar slechts nog 60 minuten. Tenminste, dat is zo als we de aankondiging goed lezen. Dit waren namelijk tijdens het huidige seizoen de bonussen rondom Incense:

  • Increased Incense effectiveness while moving
  • Incense will last for 90 minutes

En het komend seizoen is het alleen de volgende bonus:

  • Increased Incense effectiveness while moving

Dit was weliswaar ooit al aangekondigd, maar is wel een verdere afbouw van de kwaliteit van Incense, die ooit heel hoog was. We zijn benieuwd of Niantic uiteindelijk Incense helemaal terugbrengt op het oude niveau. Dat zal de tijd moeten uitwijzen.

Iedere week bespreken Jeffry en Dennis het laatste Pokémon-nieuws in de MetaPodcast. Je luistert hem hier terug! Daarnaast kun je vriend van de show worden! Voor het laatste nieuws kun je terecht op onze website NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.