Doorgaan naar artikel
Split Screen werkt weer vanaf Pokémon GO-versie 0.239.0
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

In de huidige versie van Pokémon GO (0.237.0) werd Split Screen ineens geblokkeerd (op Android, op iOS was dit al niet mogelijk). Spelers met een Samsung-telefoon konden middels een kleine workaround alsnog in Split Screen spelen, maar de overige spelers niet. Op Reddit wordt nu gemeld dat het vanaf de aankomende versie (0.239.0) wel weer mogelijk is. Dat is goed nieuws voor iedereen die op deze manier speelde.

Alhoewel Niantic geen voorstander is van multi-accounten, levert het natuurlijk wel geld op. Mogelijk dat dit de reden is het toch weer aan te zetten. Het kan echter ook slechts een bug zijn geweest, aangezien Niantic er niet over gecommuniceerd heeft.

Iedere week bespreken Jeffry en Dennis het laatste Pokémon-nieuws in de MetaPodcast. Je luistert hem hier terug! Daarnaast kun je vriend van de show worden! Voor het laatste nieuws kun je terecht op onze website NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.