Doorgaan naar artikel
Stel jouw GO Fest 2022-vraag aan Jeffry en Dennis voor de MetaPodcast!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Deze week nemen Dennis en ik de MetaPodcast een keer op maandag op in verband met andere verplichtingen morgenavond. En het is natuurlijk de week van GO Fest 2022 en daarom is dit je kans om nog je GO Fest 2022-vraag te stellen! Uiteraard hebben ook wij niet alle antwoorden voor jullie, maar we proberen wel zoveel mogelijk alles te beantwoorden.

Waar je normaal via verschillende kanalen (maar niet via reacties op Facebook) je vraag kunt stellen, kan dat nu ook voor je GO Fest 2022-vraag via een reactie op de post over dit bericht. Alle vragen die voor 19.30 uur vanavond zijn ingestuurd zullen wij behandelen (mits ze met GO Fest 2022 te maken hebben).

Iedere week bespreken Jeffry en Dennis het laatste Pokémon-nieuws in de MetaPodcast. Je luistert hem hier terug! Daarnaast kun je vriend van de show worden! Voor het laatste nieuws kun je terecht op onze website NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.