Doorgaan naar artikel
Skull and Bones in juli opnieuw onthuld en krijgt leeftijdsclassificatie
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

De piratengame van Ubisoft is jaren geleden al onthuld, maar is tot op de dag van vandaag nog niet uitgebracht. De titel is inmiddels al diverse keren uitgesteld en daarnaast is het ook al ruime tijd stil rondom de ontwikkelingen. Zo nu en dan wordt er weer wat naar buiten gebracht en dat blijkt ook binnenkort weer het geval te zijn. Het ziet er namelijk naar uit dat Skull and Bones in juli opnieuw onthuld wordt.

Al jarenlang wachten we op de release van de game zodat we met onze piraten de wilde zeeën kunnen trotseren, maar een echte releasedatum is er nog niet. De ESRB (Entertainment Software Rating Board) heeft in de Verenigde Staten Skull and Bones voorzien van een leeftijdsclassificatie. Dit gebeurde recent ook al in Brazilië en Zuid-Korea. Op basis hiervan wordt geconcludeerd dat binnenkort toch eindelijk een definitieve onthulling plaats zal vinden en dat er een releasedatum wordt prijsgegeven. Dit zou ergens in juli kunnen plaatsvinden, aldus game-journalist Tom Henderson.

Begin van dit jaar werd door Ubisoft aangegeven dat Skull and Bones dit fiscale jaar uitgebracht zou worden. Met dit nieuws lijken ze dat nu wel te halen, al is de game al vaker uitgesteld geweest. De eerste onthulling was namelijk al vijf jaar geleden tijdens de E3 van 2017.

In Skull and Bones gaat de speler op rooftocht met een schip vol piraten. Ze nemen het tegen elkaar op en proberen de buit van elkaar in handen te krijgen in een multiplayer-modus. Er zou naar verluidt later ook nog een singleplayer-modus beschikbaar worden gemaakt.