Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Morgen is het weer tijd voor een nieuwe Mega in Pokémon GO en daarom hebben we een overzicht van alle ontbrekende Mega Pokémon in Pokémon GO, maar ook alle aanwezige Mega Pokémon in Pokémon GO gemaakt. Morgen zijn we precies op de helft en het is alweer een paar jaar geleden dat de functie in GO kwam. Daarom is het goed om te zien dat we er nog lang niet zijn en dat de meest interessante Pokémon nog moeten komen.

Reeds aanwezige Mega Evoluties:

Venusaur
Charizard X
Charizard Y
Blastoise
Beedril
Pidgeot
Gengar
Gyarados
Ampharos
Houndoom
Manetric
Lopunny
Abbomasnow
Slowbro
Aerodactyl
Steelix
Altaria
Absol
Latias
Latios
Kangaskhan
Scizor
Alakazam
Aggron (vanaf morgen)

Nog ontbrekende Mega Evoluties:

Pinsir
Mewtwo X
Mewtwo Y
Heracross
Tyranitar
Sceptile
Blaziken
Swampert
Gardevoir
Sableye
Mawile
Medicham
Sharpedo
Camerupt
Banette
Glalie
Salamence
Metagross
Rayquaza
Garchomp
Lucario
Gallade
Audino
Diancie

De oplettende lezer / kijker zal zien dat Groudon en Kyogre ontbreken. Dat klopt, want formeel zijn dit geen mega’s maar Primal-Pokémon. We zijn overigens benieuwd naar jullie favorieten! Laat het ons zeker weten via Facebook.

Iedere week bespreken Jeffry en Dennis het laatste Pokémon-nieuws in de MetaPodcast. Je luistert hem hier terug! Daarnaast kun je vriend van de show worden! Voor het laatste nieuws kun je terecht op onze website NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.