Doorgaan naar artikel
Ted Lasso maakt zijn opwachting in Fifa 23
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Profiel

Fans van de immer positieve voetbalcoach uit de Apple TV+-serie Ted Lasso wacht een leuke verrassing. De coach zal namelijk, samen met zijn club Richmond AFC, zijn opwachting maken in Fifa 23. Ook zal het stadion van Richmond present zijn in het spel. Tot slot zullen ook spelers als de grofgebekte Roy Kent en de arrogante Jamie Tartt aan de aftrap verschijnen.

Ted Lasso is misschien wel dé reden om de streaming service van Apple een kans te geven. De serie won meerdere Emmy’s, waaronder die voor beste comedy en beste acteur in een hoofdrol. De serie draait om voetbalclub Richmond AFC, waar Lasso hoofdcoach wordt, ondanks dat hij niets van de sport voetbal weet.

In Fifa 23 kun je het team onder andere gebruiken in de carrière-modus en toernooien. In Ultimate Team zul je Ted en zijn assistent coach Beard kunnen kiezen als manager van je team.

Fifa 23 verschijnt op 30 september voor praktisch elk platform. Wel zullen minder krachtige platformen het moeten doen met een Legacy-versie, wat inhoudt dat alleen de teams een update hebben gekregen.