Doorgaan naar artikel
Check een nieuwe Monster Hunter-kloon in de Wild Hearts-trailer
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Er gingen al verhalen rond dat EA en Koei Tecmo samenwerken aan een jachtspel. En wanneer we het over een jachtspel hebben, dan hebben we het niet over realistische simulaties, maar over games als Monster Hunter. Een nieuwe game in dit genre kunnen we zien in de Wild Hearts-trailer onderaan deze pagina. Wild Hearts is zoals gezegd een samenwerking tussen EA en Koei Tecmo, maar het ontwikkelwerk komt van Omega Force, de studio achter de Dynasty Warriors-reeks.

In Wild Hearts kunnen spelers gebruikmaken van oude technologieën om te helpen met het bevechten van monsters. Zo zien we in de trailer dat mensen tijdens een gevecht met een monster een soort harpoentoren in elkaar zetten, om vervolgens een groot monster vast te binden en diezelfde toren te gebruiken om op het monster te springen.

Het is nog te vroeg om een oordeel klaar te hebben over de game, maar een Monster Hunter-achtig spel met de altijd heerlijke combat van Koei Tecmo, dat klinkt wel goed. De game verschijnt 17 februari en volgende week woensdag, 5 oktober, krijgen we meer gameplay te zien.