Doorgaan naar artikel
Windbound en Bomber Crew Deluxe Edition zijn de Games with Gold oktober 2022
Erwin Voorn
Erwin Voorn
Eindredacteur
Profiel

We wisten al dat de twee backwards compatible-titels vanaf deze maand zouden verdwijnen, maar we waren wel benieuwd hoe de service er dan uit zo komen te zien. Helaas zijn er verder geen veranderingen te bespeuren en krijgen we ‘gewoon’ twee Xbox One-games van matige kwaliteit aangeboden. Windbound en Bomber Crew Deluxe Edition zijn de Games with Gold oktober 2022, die Xbox Live Gold- en Xbox Game Pass Ultimate-abonnees de komende maand zonder extra kosten kunnen downloaden.

De survivalgame Windbound is de gehele maand beschikbaar. Aangespoeld op een onbewoond eiland zul je moeten zien te overleven. Maak wapens en tools en bouw een nieuwe boot om de verschillende eilandjes te verkennen en diens geheimen te ontrafelen.

Bomber Crew Deluxe Edition is beschikbaar tussen 16 oktober en 15 november. In dit strategische Tweede Wereldoorlog-spel zul je je brandstofvoorraad, ammunitie en hydraulische systemen moeten managen en je crew in leven zien te houden, terwijl je wordt aangevallen door de vijand.