Doorgaan naar artikel
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Filmredactiemanager
Profiel

Skull & Bones werd in 2017 met veel bombarie gepresenteerd door Ubisoft. De piratengame met epische gevechten tussen schepen was een van de grote aankondigingen op de E3-beurs van destijds. Oorspronkelijk zou het spel al in 2018 verschijnen, maar dit werd al snel een stuk later door verschillende uitstelmomenten.

Gelukkig kregen we eerder dit jaar dan te horen dat we vanaf 8 november konden gaan genieten van Skull & Bones. Aan het lange wachten zou eindelijk een einde komen. Tot deze week, want afgelopen woensdag kregen we te horen dat de releasedatum opnieuw niet gehaald gaat worden. De nieuwe releasedatum is 9 maart 2023.

Als reden wordt gegeven dat het ontwikkelteam meer tijd nodig heeft om Skull & Bones uit te balanceren en te polijsten. Hoewel het jammer is dat we opnieuw een uitstel te slikken krijgen, juichen we de trend die gaande is wel toe, waarbij ontwikkelaars gewoon eerlijk toegeven wanneer een deadline niet haalbaar is en men liever een goed spel uitbrengt dan een game die tot in het oneindige gepatched moet worden.