Doorgaan naar artikel
Bekijk het The Devil In Me-interview met Jessie Buckley
Tim Horsting
Tim Horsting
Redacteur
Profiel

Nog een maandje en we kunnen weer griezelen met het volgende deel in The Dark Pictures Anthology, genaamd: The Devil In Me. In deze game speel je als de leden van een documentaireteam dat op zoek gaat naar “moorddadige architectuur”. Eenmaal bij een heus horrorhotel aanbeland blijkt dat ze moeten vechten om te overleven. De Ierse actrice Jessie Buckley speelt als de presentatrice van de documentairereeks genaamd Kate Wilder een van de hoofdpersonages. In dit The Devil In Me-interview vertelt ze meer over haar ervaringen met het maken van de game.

Zo was voor haar alles nieuw, ze vertelde zelf nog nooit een game gespeeld te hebben waardoor ze geen idee had wat ze moest verwachten. Ze geeft aan dat het voor haar een compleet nieuwe ervaring was met als hoogtepunt een scène waarbij zij met meerdere actrices vlucht voor de eigenaar van het horrorhotel. Ook gaf ze aan met veel plezier enkele sterfscènes opgenomen te hebben. Dit is echter geen spoiler aangezien elk personage op ieder moment het loodje kan leggen in deze game.

Jessie Buckley is een van de meest interessante actrices op dit moment. Door weg te blijven bij mainstream rollen, gaat ze voor interessante projecten. Zo was ze te zien in de miniserie Chernobyl, de psychologische film I’m Thinking About Ending Things, de serie Taboo met Tom Hardy en recent in de thriller Men.

De twee delen van het interview zijn hieronder te bekijken.

The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me verschijnt op 18 november voor PlayStation, Xbox en pc. Tegen die tijd kun je hier ook onze review vinden.