Doorgaan naar artikel
Niantic vraagt vanaf nu je telefoonnummer voor Pokémon GO als je contacten wilt syncen
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Op zich heb je geen telefoonnummer voor Pokémon GO nodig, maar sinds vanochtend vraagt het spel hier toch om. Er verschijnt een rood bolletje bij je avatar en als je dan verder op zoek gaat blijkt dit van het toevoegen van nieuwe vrienden vandaan te komen. Hier heb je al enige tijd de optie om vrienden uit je contactpersonenlijst toe te voegen en hiervoor heb je nu een telefoonnummer nodig. Alhoewel je dit uiteraard niet verplicht bent, lijkt het het rode bolletje niet eerder te verdwijnen dan wanneer je je telefoonnummer toevoegt.

Je bent het dus niet verplicht, maar als je contactpersonen uit je telefoonlijst wilt toevoegen aan Pokémon GO, dan wel.

Iedere week bespreken Jeffry en Dennis het laatste Pokémon-nieuws in de MetaPodcast. Je luistert hem hier terug! Daarnaast kun je vriend van de show worden! Voor het laatste nieuws kun je terecht op onze website NWTV-app en op FacebookTelegram en Discord. Vind je het leuk om Jeffry te volgen, doe dat dan hier! Daar wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.