Doorgaan naar artikel
The Settlers: New Allies-releasedatum is bekend
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Ubisoft heeft vandaag de The Settlers: New Allies-releasedatum, de game was voorheen bekend als The Settlers, bekendgemaakt in een nieuwe video waarin we ook een update krijgen van de ontwikkelaar. Daarin wordt ook duidelijk dat er een console-versie in ontwikkeling is. The Settlers: New Allies zal de volgende drie gamemodi bevatten:

  • Singleplayer campagne: de Elari zijn gedwongen hun thuisland te ontvluchten en zich in nieuwe gebieden te vestigen. Deze nieuwe kolonisten zullen op hun reis vele uitdagingen tegenkomen, van overvallen door meedogenloze bandieten tot de ontdekking van de nieuwe cultuur van deze onbekende gebieden.
  • Hardcore modus: spelers ontdekken nieuwe scenario’s en een breed scala aan modifiers en voorwaarden die van de AI een nog moeilijkere tegenstander maken. Aanpassingsvermogen is essentieel in deze nieuwe gamemodus, die zowel solo als met vrienden speelbaar is.
  • Skirmish: spelers kunnen solo of in coöp tegen de AI spelen of in PvP met maximaal acht spelers op de 12 maps die bij lancering beschikbaar zijn.

The Settlers: New Allies zal op 17 februari verkrijgbaar zijn voor pc. Wanneer de console-versie zal verschijnen, is op dit moment nog niet duidelijk.