Doorgaan naar artikel
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Tijdens The Game Awards heeft God of War Ragnarök ontzettend veel prijzen gewonnen, maar de meest prestigieuze prijs, Game of the Year, ging naar Elden Ring. Wat ons betreft verdienen allebei die titels alle lof, dus wij hebben geen klachten. Maar tijdens The Game Awards zijn er ook ongelooflijk veel aankondigingen geweest. De grootste hebben we in aparte artikelen gezet en die kan je hier terugvinden. Maar er zijn zoveel aankondigingen, dat we nooit voor allemaal een apart artikel kunnen schrijven. Vandaar dat je in dit bericht trailers van alle overige aankondigingen terugvindt. Scroll er vooral even doorheen om te kijken of er voor jou nog iets interessants tussen zit!

Valiant Hearts Coming Home komt naar mobiele telefoons:

Nieuwe beelden voor PSVR2-game Horizon Call of the Mountain:

Horizon Forbiddden West Burning Shores is een DLC-uitbreiding voor Guerilla’s nieuwste game waarin we een nieuw gebied kunnen ontdekken:

In Viewfinder kan je de wereld veranderen door foto’s te maken:

Geef de aarde een tweede kans op leven nadat de mensheid is uitgestorven in After Us:

De trailer van Replaced is ongekend stijlvol voor een sidescroller:

Fire Emblem Engage verschijnt in januari en nu al hebben we een kijkje gekregen op de eerste DLC met nieuwe (bekende) personages:

Wayfinder is de nieuwste game van de studio verantwoordelijk voor Darksiders Genesis, Ruined King en ziet eruit als chaotisch plezier met vrienden:

Baldur’s Gate komt in augustus 2023 uit Early Access en dit wordt gevierd met een spectaculaire trailer:

Nieuwe Nightingale-gameplay geeft ons een beter idee van wat we van deze stilistisch bijzondere survivalgame kunnen verwachten:

De trailer zegt weinig, maar Immortals of Aevum moet een “magieshooter” worden, waarbij we dus in first-person magie gebruiken in plaats van geweren:

In Meet Your Maker wissel je af tussen het bouwen van lastige gebouwen die andere mensen moeten overwinnen, om vervolgens zelf de creaties van anderen te moeten gaan overkomen:

Crash Team Rumble moet ons knotsgekke actie gaan leveren in de wereld van de geliefde buideldas:

Wil je op onschuldige manier erachter komen hoe het is om een baas in de georganiseerde misdaad te zijn in Amerika? Check dan Crime Boss, een shooter met een spectaculaire cast:

Armored Core VI Fires of Rubicon is een nieuwe titel in de geroemde, oude reeks van FromSoftware, nu beroemd om hun succes met Dark Souls en Elden Ring:

We hebben een eerste kijkje gekregen op de DLC voor de grote open wereld van Night City. Check hier de trailer voor Cyberpunk 2077: Phantom Liberty:

Call of Duty: Modern Warfare 2 krijgt zijn eerste raid, een uitdagende co-op-missie, in de vorm van Atomgrad:

Blue Protocol is een Anime-MMORPG die in 2023 naar het Westen moet komen:

Zoals je kan zien zijn er een boel mooie aankondigingen geweest. We hopen dat jullie er net zoveel van genoten hebben als wij!