Doorgaan naar artikel
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Algemeen manager
Profiel

Vorige week kon je stemmen op het beste bordspel van 2022 en dat deden jullie massaal. En lang was het spannend want de mogelijke winnaar wisselde geregeld. Maar uiteindelijk werd het naarmate de stemweek vorderde steeds duidelijker. Witchstone is namelijk de game van het jaar. Eerder wisten we er dit al over te zeggen in onze review:

“Witchstone is een erg mooi en uitdagend bordspel voor de ervaren spellenspeler die van fantasy houdt. Er zijn veel verschillende speelstukken die mooi in de doos moeten passen. Dit spel zou een ster meer krijgen wanneer niet alle speelstukken door elkaar zouden vallen zodra je de doos schuin houdt. Er zijn erg veel mogelijkheden binnen een speelbeurt waardoor het soms wat overzichtelijk wordt. Er zijn gelukkig speelstukken die maken dat je dit goed bij kunt houden. Al met al een aanrader als je van strategische expertspellen houdt.”

Wij feliciteren 999 Games met het winnen van deze prijs namens natuurlijk de hele NWTV-redactie!

Top 3 van bordspellen in 2022:

  1. Witchstone
  2. Paralitis
  3. Boonanza Jubileum-editie

De winnaars van de prijzen die we weggeven hebben ondertussen mail gehad. Geen mail gehad, controleer dan zeker ook je ongewenste mail!