Doorgaan naar artikel
LEGO kondigt een speciale LEGO Disney 100-collectie aan!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

LEGO en Disney zijn al jarenlang goede partners en wanneer er iets bijzonders te vieren is bij Disney dan speelt LEGO hier graag op in. Eind dit jaar bestaat Disney 100 jaar en dat is natuurlijk een mooie gelegenheid voor nieuwe sets. Een nieuwe set is al bekend (zie verderop dit artikel), maar met dank aan de tweet van vandaag weten we dat er een hele LEGO Disney 100-collectie komt:

Casper Rafn Voigt, Head of Product voor LEGO Disney bij de LEGO Group vertelt het volgende over de samenwerking voor de LEGO Disney 100-collectie, “We’re honoured to be collaborating with Disney to celebrate this momentous occasion as we continue to create magic and unforgettable storytelling experiences together.”

De LEGO BrickHeadz Disney 100th Celebration is de set die al onthuld is:

LEGO BrickHeadz Disney 100th Celebration

Deze set is vanaf 1 februari verkrijgbaar en gaat €39,99 kosten. Je kunt hem hier alvast bekijken.

Wil je jouw LEGO-verhalen, kunstwerken en ideeën ook delen met onze LEGO NWTV-community? Word dan lid op Facebook. Hier houden we je ook op de hoogte van alle nieuwe sets die eraan komen! Wil je een nieuwe set kopen en NWTV steunen? Doe het dan via deze link als je in Nederland woont en via deze link als je in België woont.