Doorgaan naar artikel
CES23: Goedkope Samsung Galaxy A14 5G onthuld
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Samsung beschikt inmiddels over een flink assortiment als het gaat om smartphones, welke qua prijs ook erg uiteen lopen. Niet iedereen wil veel geld uitgeven aan een smartphone, maar wil er toch wel wat voor terug hebben. Voor deze markt heeft Samsung tijdens de CES een goedkoper alternatief onthuld, namelijk de Galaxy A14 5G.

Deze telefoon is de opvolger van de A13 en zou volgens de leverancier een uitermate goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Het toestel is voorzien van een 6,6-inch LCD-scherm met FullHD-resolutie. Onder de motorkap treffen we een MediaTek 700-processor aan en 4GB aan werkgeheugen. Er is 64GB of 128GB aan opslagmogelijkheid voor de nodige data op je telefoon. Wat de camera’s betreft is er een selfiecamera van 12 megapixel aanwezig en is er aan de achterkant een camera met 50 megapixel.

Samsung heeft officieel nog geen prijs onthuld, maar naar verluidt zou deze tussen de €200,- en €250,- gaan kosten. Wat de exacte prijs zal zijn zal binnenkort wellicht worden vrijgegeven gezien de smartphone in maart in België op de markt zal verschijnen.