Doorgaan naar artikel
Ubisofts Skull & Bones alweer uitgesteld
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Het is alweer een behoorlijke tijd verdacht stil rondom de nieuwe piratengame van Ubisoft. In dit nieuwe jaar komt de ontwikkelaar met wat nieuws omtrent de game, maar dit is helaas niet het nieuws waar we op hoopten.

De game Skull & Bones is al een behoorlijke tijd in ontwikkeling. De game werd in 2017 aangekondigd en zou het piratenavontuur moeten zijn waar we allemaal voor in de rij zouden moeten staan. Het spel is door de jaren heen diverse keren uitgesteld omdat men nog bezig was met het ontwikkelen en het verbeteren van de ervaring. Ze willen je immers het echte piratenleven laten beleven.

Skull & Bones zou in het eerste kwartaal dit jaar worden uitgebracht, namelijk op 9 maart. Helaas heeft de studio vandaag bekendgemaakt dat ze deze datum ook niet gaan halen en dat de release weer wordt opgeschoven.

Als we Ubisoft mogen geloven is de game nog niet goed genoeg voor release en mogen we de nieuwe titel eind dit jaar of zelfs begin 2024 verwachten. Helaas is er verder ook geen ander nieuws over de game naar buiten gebracht.