Doorgaan naar artikel
Jeroen Nijhuis
Jeroen Nijhuis
Profiel

LEGO heeft een lijst met mini-builds bekendgemaakt die zijn geselecteerd als onderdeel van de LEGO Ideas Test Lab Challenge in september van vorig jaar. Er zijn in totaal negen creaties gekozen uit alle inzendingen, waarin uitgenodigde designers werden uitgedaagd door slechts een gelimiteerd kleurenpalet toe te staan. Waar het gebruikelijk is bij LEGO Ideas om zowel echte builds als digitale ontwerpen toe te laten, werden nu alleen digitale ontwerpen toegestaan.

De negen mini-builds zullen verkrijgbaar zijn via de officiële online winkel, waarschijnlijk specifiek via de Pick-a-Brick-omgeving, gezien deze in eerste instantie aan de challenge is gekoppeld.

Er zijn op dit moment nog geen prijzen of specifieke data beschikbaar, maar LEGO geeft aan dat zeven van de builds in de komende weken beschikbaar komen. Twee van de builds volgen later dit jaar, waarschijnlijk omdat deze seizoensgebonden zijn. Gedetailleerde afbeeldingen van de individuele builds en commentaar van de ontwerpers vind je op het LEGO Ideas-blog.