Doorgaan naar artikel
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Heel erg lang duurt het niet meer voordat we de game eindelijk kunnen spelen, maar toch kunnen veel gamers niet wachten tot het eindelijk zover is. Vandaag is er weer nieuwe Hogwarts Legacy-informatie gelekt door een Twitter-gebruiker met de naam Bigby. De beste persoon achter dit account heeft afbeeldingen gelekt die onder andere een map laten zien, verschillende soorten kleding, een aantal personages en ook nog een screenshot van een in-game menu. Nu kunnen wij natuurlijk niet met zekerheid zeggen of dit ook correcte informatie is, maar het ziet er allemaal wel echt uit.

Naast de afbeeldingen is er ook informatie gelekt betreffende de campagne. Deze zou zo’n 35 uur in beslag nemen en zelfs 70 uur duren indien je alles wilt voltooien. De verschillende afdelingen hebben verschillende missies, maar het resulteert allemaal in hetzelfde einde. Ook zal de tovernaarsgevangenis Azkaban een rol spelen. Mocht je meer gelekte informatie willen bekijken dan kan dat hier.

Hogwarts Legacy zal vanaf 10 februari beschikbaar zijn voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. De Playstation 4- en Xbox One-versie zullen te spelen zijn vanaf 4 april. Nintendo Switch-bezitters kunnen pas in de zomer aan de slag met deze titel, op 25 juli om precies te zijn.