Doorgaan naar artikel
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Hoewel het nog altijd oorlog is in het land, heeft de Oekraïense ontwikkelaar Frogwares toch een manier gevonden om door te werken aan hun nieuwste game. Vandaag hebben ze zelfs een nieuwe Sherlock Holmes The Awakened-trailer vrijgegeven waarin al de nodige gameplay te bewonderen is.

Belangrijkste kenmerken van de game zijn:

  • Ontdek de Cthulhu Mythos zoals uitgevonden door H.P. Lovecraft en sta oog in oog met de Eeuwenoude horrors die het menselijke begrip overstijgen
  • Vecht tegen de aanval van waanzin door antwoorden te vinden op vragen die geen rationele verklaring kennen.
  • Vind hints die je door de beroemde Baker Street in Londen, een psychiatrische kliniek in Zwitserland, de gevaarlijke moerassen van Louisiana en nog veel meer zullen leiden.
  • Een update van het spel uit 2008: opnieuw gemaakt op de Unreal Engine, het spel The Awakened beschikt over moderne grafische vormgeving en animatie, een uitgebreide verhaallijn, veel extra missies en nieuwe mechanica, waaronder unieke waanzinnige spelelementen.

Sherlock Holmes The Awakened zal in de eerste helft van dit jaar verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. Mocht je niet kunnen wachten om de game te spelen, er is vandaag ook een demo verschenen op Steam.