Doorgaan naar artikel
Crime Boss: Rockay City-gameplayreeks trapt af met “Lost Candy”-missie
Erwin Voorn
Erwin Voorn
Eindredacteur
Profiel

De releasedatum voor de pc-versie kruipt steeds dichterbij. Uitgever 505 Games trapt dan ook af met een Crime Boss: Rockay City-gameplayreeks. In deze eerste video wordt de “Lost Candy”-missie getoond.

Travis Baker (gespeeld door Michael Madsen; Kill Bill) wil niet dat zijn ‘goedje’ in verkeerde handen valt en stuurt jou er op uit om dit te voorkomen. De missie gaat faliekant mis en zal in de volgende episode overgaan op een wraakmissie. Verder zien we ook Kim Basinger (L.A. Confidential) even voorbijkomen als het personage Casey. Behoudens Madsen en Basinger, zullen onder andere ook Danny Glover, Chuck Norris en Danny Trejo acte de présence geven. Of Crime Boss daarmee een game gaat worden waarbij het budget vooral op is gegaan aan de cast en niet aan de gameplay zelf, zal moeten blijken, maar vooralsnog blinkt het spel niet uit in hoogstaande kwaliteit. Al ziet het er grafisch beter uit dan bijvoorbeeld een Fast & Furious: Crossroads.

Crime Boss: Rockay City zal op 28 maart 2023 verschijnen voor pc. De game zal later ook naar de PlayStation 5 en Xbox Series X|S komen.