Doorgaan naar artikel
Nieuwe Transport Fever 2: Console Edition-gameplayvideo brengt meer informatie
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Altijd al een transportmagnaat willen worden? Dan is dit je kans met Transport Fever 2: Console Edition. Als speler ben je verantwoordelijk voor het transport tussen allerlei platformen. Denk hierbij aan trein, boot, vliegtuig en nog veel meer. In de nieuwe Transport Fever 2: Console Edition-gameplayvideo wordt met ondersteuning van commentaar verteld en getoond wat we mogen verwachten van deze game.

De game start in de jaren ’50 waarbij de spelers door de jaren heen de evolutie van de transportsector zal meemaken tot wat het vandaag de dag is geworden. Er worden voertuigen gebruikt uit Europa, Amerika en Azië die over de wereld reizen. Er zijn ook drie klimaatzones aanwezig die invloed hebben op het transport. Denk hierbij aan een tropisch of droog klimaat.

Als eigenaar van de transportwereld dien je ervoor te zorgen dat er mensen en goederen worden vervoerd van de ene locatie naar de andere. Er zijn veel dingen die invloed hebben op je succes, maar die er ook voor zorgen dat er meer geld verdient kan worden. Hiervoor dien je steden uit te breiden en middels diverse transportkanalen met elkaar te verbinden. Nu lijkt het erop dat Transport Fever 2 zich vooral richt op het transport van goederen en mensen, maar hier komt veel meer bij kijken. Steden hebben inwoners en deze inwoners gaan ook naar hun werk om geld te verdienen en dat zuurverdiende geld wordt weer uitgegeven in bijvoorbeeld winkels. Ook hier komt transport bij kijken en is het totaalplaatje veel groter dan dat je in eerste instantie zou denken.

Transport Fever 2: Console Edition ligt vanaf 9 maart in de winkel voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X|S.