Doorgaan naar artikel
Patrick van Meijl
Patrick van Meijl
Redacteur
Profiel

Tijdens de State of Play van gisteravond heeft Sony maar liefst vijf nieuwe PS VR2-games aangekondigd, die ook nog allemaal dit jaar uit zullen komen.

Er werd geopend met de atmosferische shooter The Foglands, waarvan de trailer helemaal onderaan dit artikel te zien is. Dit betreft een roguelike waarbij je steeds opnieuw terug in de mistige wereld wordt gegooid, om hopelijk ooit te kunnen ontsnappen alvorens dood te gaan.

De tweede game was Green Hell VR, waarin je moet overleven in de Amazone door te verzamelen, jagen en voorwerpen verzamelen. Daarna kregen we Synapse te zien, een futuristische shooter in een sci-fi-wereld met allerlei telekinetische krachten. We blijven in het sci-fi-sfeertje met de volgende titel: Journey to Foundation, waarin je als spion infiltreert in de Foundation-wereld bekend van de werken van Isaac Asimov. Als laatste was er Before Your Eyes, een rustig en kleurrijk avontuur waarin je je leven herbeleefd. Voor de laatste vier games kun je hieronder de trailers checken: