Doorgaan naar artikel
Word lid van de NWTV Pokémon GO-WhatsApp-Community en mis geen nieuwtje meer!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Update: De groep om te chatten wordt langzaam maar zeker opengesteld. Je kunt dus ook lid worden om te chatten (via deze link). Er is wel een wachttijd.

Hij is terug van weggeweest, de Pokémon GO-WhatsApp-Community! Met de nieuwe functies die er zijn rondom communities is het tegenwoordig wel toegestaan om groepen voor aankondigingen te gebruiken en daar maken wij dankbaar gebruik van! Lid worden van onze community kan op de volgende manier:

Lees voor je lid wordt notitie onder dit bericht over het gebruik van je nummer!

  • Klik hier en wordt lid van de Pokémon GO-WhatsApp-Community

Leden krijgen het laatste nieuws over Pokémon GO van NWTV als één van de eersten direct op hun telefoon. Later willen we ook kijken naar andere voordelen zoals het kunnen chatten met andere leden en het uitwisselen van informatie. Op dit moment hebben we echter nog uit staan dat anderen iets kunnen zeggen in de subgroep. Dit willen we later wel gaan proberen door te experimenteren hiermee, maar zover is het nog niet.

Het grote voordeel is ook dat bestaande communities lid kunnen worden van de Pokémon GO-WhatsApp-Community. Door ons beheerder te maken van jouw Pokémon GO WhatsApp-groep, kunnen wij de lijst toevoegen aan het aankondigingenkanaal. De leden krijgen dan automatisch alle nieuwtjes mee. Mocht je dit willen, neem dan contact met ons op via info@nwtv.nl.

Win Pokémon GO-items!

Op 15 maart zullen er in totaal tien Pokémon GO Redeemcodes gedeeld worden binnen de Pokémon GO-WhatsApp-Community als beloning voor de spelers die lid zijn geworden. Dit is een code die eenmalig te gebruiken is.

Door lid te worden van de Pokémon GO-WhatsApp-Community deel je ook je zichtbare persoonsgegevens met Nieuwerwets Media & Consultancy (naam, nummer en foto) en andere leden van de community. Wij slaan deze gegevens nergens op en gebruiken deze dan ook niet, anders dan als onderdeel van Whatsapp. De gegevens zijn ten alle tijden wel bij Meta opgeslagen (moederbedrijf WhatsApp).