Doorgaan naar artikel
Erwin Voorn
Erwin Voorn
Eindredacteur
Profiel

Ontwikkelaar Criterion blijft de racegame voorlopig nog ondersteunen. Volgende week verschijnt de Need for Speed: Unbound Volume 2-update en die voegt weer wat extra content toe. Heb je de straten van Lakeshore altijd al met je vrienden onveilig willen maken, dan zit je met deze update goed. Via de Squad-functie kun je namelijk gezamelijk los gaan in Lakeshore Online. Maar er staat je nog veel meer te wachten:

  • Nieuwe manieren om de straat op te gaan – Geniet van een overvloed aan extra content, waaronder Endurance Events en gloednieuwe Rumble Races. Spelers kunnen ook agenten provoceren in spannende, snelle multiplayer-achtervolgingen met vrienden, of de rollen omdraaien door tegen ze te spelen en de grootste beloningen te verdienen.
  • Meer manieren om te spelen – Speel in 40 nieuwe uitdagingen, inclusief 3 nieuwe dagelijkse uitdagingen, om beloningen zoals XP en Bank te verdienen. Ook kunnen spelers op nieuwe Hot Laps-circuits strijden voor een intense adrenalinekick van 30 seconden, terwijl zij tegen de klok racen om nieuwe contentbeloningen te verdienen. Nieuwe Playlist Events zorgen voor nog meer variatie; voltooi Playlists om grote beloningen te verdienen, waaronder een Rare Custom Lotus Emira Balmain Edition.
  • Beloningen – Spelers kunnen hun stijl op de straten van Lakeshore laten zien middels nieuwe rij-effecten, poses, stickers en nog veel meer.
  • Keys to the Map DLC – Deze DLC is verkrijgbaar voor €4,99 en onthult de kaartlocatie van alle 260 verzamelobjecten (100 Bears, 80 Street Art en 80 Billboards) en 160 activiteiten. De DLC wordt geleverd met het exclusieve kledingpakket “Fury and Zen”, dat bestaat uit een jas, t-shirt, joggingbroek en pet.

De Need for Speed: Unbound Volume 2-update komt op 21 maart 2023 beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Mocht je onze review van de game nog niet gelezen hebben, dan kun je dat hier alsnog doen.