Doorgaan naar artikel
Win bioscoopkaartjes voor 65!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Wat gebeurt er als je op de aarde terecht komt, 65 jaar geleden? In de nieuwste film 65, die sinds 16 maart in de bioscopen draait, zie je dit verhaal. Beantwoord onderstaande vraag en wie weet ga jij binnenkort naar deze film in de bioscoop:

  • Welke planeet hoop jij ooit te bezoeken (mag ook een planeet uit een film of game zijn)?

Stuur je antwoord voor 29 maart naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met een vriend of vriendin naar de bioscoop. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen! Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp. Naast de kaartjes mogen we ook drie hoodies weggeven van de film!

“Na een catastrofale crash op een onbekende planeet komt piloot Mills (Adam Driver) er al snel achter dat hij is neergestort op aarde, maar dan 65 miljoen jaar geleden. Mills en Koa (Ariana Greenblatt), de enige andere overlevende, hebben maar één kans op redding. In een epische strijd om te overleven moeten ze zich een weg zien te banen door een onbekend gebied vol gevaarlijke prehistorische wezens. 65 is een scifi-thriller van de schrijvers van A Quiet Place en producent Sam Raimi. De film kent hoofdrollen voor Adam Driver, Ariana Greenblatt en Chloe Coleman en werd geschreven en geregisseerd door Scott Beck & Bryan Woods. De producenten zijn Sam Raimi, Deborah Liebling en Zainab Azizi, evenals Scott Beck en Bryan Woods.”