Doorgaan naar artikel
Win bioscoopkaartjes voor Dungeons & Dragons!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Dungeons & Dragons is misschien wel een van de bekendste spellen ter wereld en wanneer je aan een potje begint, ben je uren zoet. Het verhaal dat je kent van deze RPG komt nu naar de bioscoop! In de nieuwste film Dungeons & Dragons, die vanaf 30 maart in de bioscopen draait, zie je het complete verhaal. Beantwoord onderstaande vraag en wie weet ga jij binnenkort naar deze film in de bioscoop:

  • Van welk bordspel hoop jij dat er ooit een film komt?

Stuur je antwoord voor 6 april naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met een vriend of vriendin naar de bioscoop. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen! Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp. Naast de kaartjes geven we ook nog drie keer een tas en drie keer een mok weg! Meer dan voldoende reden dus om mee te doen!

Een charmante dief en een bende avonturiers wagen zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch uit de hand. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves brengt de veelzijdige wereld en de speelsheid van de legendarische roleplaying game naar het witte doek in een spannend avontuur vol actie en humor.