Doorgaan naar artikel
2K en de LEGO Group hebben officieel LEGO 2K Drive aangekondigd
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Gisteren lekte er al wat informatie uit betreffende deze game, maar vandaag is dan eindelijk officieel LEGO 2K Drive aangekondigd. De bijbehorende trailer, maakt nog niet heel veel duidelijk over wat we precies kunnen verwachten. Gelukkig komen we daar over een paar maanden zelf achter.

De belangrijkste kenmerken voor deze nieuwe game zijn:

  • Een verhaal in een uitgestrekte open wereld: Spelers reizen door meerdere unieke biome regio’s in Bricklandia, waarin ze het opnemen tegen een reeks charismatische rivalen in de hoop op een dag de begeerde felbegeerde Sky Cup Trofee te winnen. In LEGO 2K Drive kiezen spelers hoe ze willen spelen, met een brede open wereld om te verkennen vol met races, minigames, uitdagingen, verzamelobjecten, dingen om te vernietigen, en bekende voertuigen uit LEGO-thema’s als City, Creator, Speed Champions en meer.
  • High-Octane LEGO Racing: Racen in LEGO 2K Drive is een razendsnelle ervaring. spelers strijden over een breed scala aan circuits terwijl ze gebruik maken van unieke power-ups die de positie van een speler in de race kunnen veranderen met een druk op de knop.
  • Unieke customizationLEGO 2K Drive introduceert een divers customization-systeem waarmee spelers hun eigen voertuigen kunnen bouwen in hun eigen stijl met meer dan 1000 unieke LEGO-stukjes beschikbaar in de loop van hun avontuur, inclusief een schat aan kleur ontwerpen, stickers, stickers, flairs en meer.
  • Speel alleen of samenLEGO 2K Drive biedt robuuste co-op en spannende competitieve multiplayer om samen met anderen van te genieten. Speel met familie en vrienden via een lokaal, 2-persoons split-screen of match online met andere onverschrokken racers van hetzelfde niveau

LEGO 2K Drive zal op 19 mei verschijnen voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.