Doorgaan naar artikel
Turtle Beach heeft de draadloze Stealth Pro onthuld
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Turtle Beach heeft vandaag middels een persbericht de Stealth Pro onthuld. De Turtle Beach Stealth Pro is een draadloze headset die geschikt is voor meerdere platformen en voor gamers die een hoge kwaliteit audio wensen. De belangrijkste kenmerken voor de headset zijn:

  • De krachtige, met de hand geselecteerde 50-mm Nanoclear-drivers zijn niet alleen groter dan die van concurrenten voor een robuuste basrespons (56% groter oppervlak dan 40 mm), maar zijn afgestemd om subtiele verschillen tussen de linker- en rechterspeakers te elimineren. Daarnaast biedt een geoptimaliseerde geluidsholte en de actieve softwaretuning een zeer gedetailleerde soundstage voor meeslepend geluid met Windows Sonic, Sony 3D Audio voor PS5, Dolby Atmos en DTS Headphone: X.
  • Ervaar de meest veelzijdige competitieve ruisonderdrukking ooit voor gamingheadsets, met ruisonderdrukkingsniveaus tot wel 25 dB. Vier interne ruisonderdrukkingsmicrofoons verminderen het geluidsniveau met tot wel 25 dB, waardoor de Stealth Pro zich kan aanpassen aan iedere situatie, of je nu alle afleidingen wilt uitschakelen of omgevingsgeluiden wilt versterken voor vrijwel volledige ruistransparantie. Je kunt de ruisonderdrukking aanpassen met de Turtle Beach Audio Hub-app of door deze functie toe te wijzen aan het volumewiel van de headset.
  • Dankzij de twee verwisselbare batterijen met een vermogen van ruim 12 uur kun je vrijwel eindeloos doorgaan door steeds de andere batterij op te laden. Het verwisselen van batterijen is eenvoudig en de Stealth™ Pro maakt automatisch opnieuw verbinding, zodat je snel weer kunt doorgaan. Als je in het nauw komt en meer vermogen nodig hebt, kun je in slechts 15 minuten opladen 3 uur aan batterijvermogen krijgen.
  • Maak rechtstreeks verbinding met je iOS- of Android-apparaat met bliksemsnelle Bluetooth 5.1-technologie en neem je Stealth Pro onderweg mee. Dankzij de dubbele verbinding kun je tegelijkertijd naar je muziek luisteren, Discord gebruiken of gesprekken beantwoorden terwijl je gamet op Xbox, PlayStation, Windows PC’s, Mac en Nintendo Switch, zodat je nooit meer een moment van actie hoeft te missen.
  • De headset heeft zowel een verwijderbare TruSpeak-staafmicrofoon als twee verborgen microfoons, beide ontworpen met S.M.A.R.T.-technologie zodat alleen jouw stem te horen is en geen achtergrondgeluid.

De Turtle Beach Stealth Pro is vanaf 23 april verkrijgbaar en krijgt een adviesprijs van € 329,99.