Doorgaan naar artikel
Win bioscoopkaartjes voor The Super Mario Bros. Movie!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Voor gamers is het misschien nu al wel de film van het jaar en dan hebben ze hem nog niet eens gezien! The Super Mario Bros. Movie hebben we het dan natuurlijk over. We mogen deze keer een wel hele toffe prijs weggeven, wat je aan de titel vast al wel geraden hebt. Beantwoord onderstaande vraag en wie weet ga jij binnenkort naar deze film in de bioscoop:

  • Van welke game hoop jij dat er ooit een film komt?

Stuur je antwoord voor 10 april naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met een vriend of vriendin naar de bioscoop. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen! Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp. Naast de kaartjes mogen we ook sleutelhangers en drie notitieblokken weggeven van de film.

Illumination en Nintendo brengen een nieuwe animatiefilm uit gebaseerd op de wereld van Super Mario Bros. De film wordt geregisseerd door Aaron Horvath en Michael Jelenic (die eerder samenwerkten aan Teen Titans Go!, Teen Titans Go! To the Movies), naar een scenario van Matthew Fogel (The LEGO Movie 2: The Second Part, Illuminations Minions: The Rise of Gru). De hoofdrollen worden ingesproken door Chris Pratt als Mario, Anya Taylor-Joy als Princess Peach, Charlie Day als Luigi, Jack Black als Bowser, Keegan-Michael Key als Toad, Seth Rogen als Donkey Kong, Fred Armisen als Cranky Kong, Kevin Michael Richardson als Kamek en Sebastian Maniscalco als Spike. Oprichter en CEO van Illumination Chris Meledandri en Shigeru Miyamoto van Nintendo zijn de producenten. Universal Pictures en Nintendo zijn samen verantwoordelijk voor de financiering.