Doorgaan naar artikel
Win bioscoopkaartjes voor Renfield
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Het is weer tijd voor een toffe prijsvraag! Dit keer mogelijk we namelijk tickets voor Renfield weggeven. Beantwoord onderstaande vraag en wie weet ga jij binnenkort naar deze film in de bioscoop:

  • Van welk verzonnen figuur hoop jij ooit het hulpje te worden?

Stuur je antwoord voor 1 juni naar prijsvraag@nwtv.nl en wie weet mag jij met een vriend of vriendin naar de bioscoop. Stuur tevens je adres mee zodat we de kaartjes gelijk kunnen versturen! Zet daarnaast de naam van de film in het onderwerp.

Renfield
In dit moderne griezelverhaal over Dracula’s trouwe dienaar speelt Nicholas Hoult de hoofdrol van Renfield, het gekwelde hulpje van de meest narcistische baas uit de geschiedenis, Dracula (Oscar®-winnaar Nicolas Cage). Renfield wordt gedwongen om zijn meester van slachtoffers te voorzien en alles te doen wat van hem gevraagd wordt, hoe vernederend dat ook is. Maar na eeuwenlange dienstbaarheid wil Renfield weleens zien wat het leven buiten de schaduw van de Heer van het Duister te bieden heeft. Alleen weet hij niet zo goed hoe hij uit die ongezonde relatie moet komen.