Doorgaan naar artikel
CampZone 2023 geannuleerd vanwege te weinig belangstelling
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Profiel

Slecht nieuws voor veel gamers, waaronder een flink deel van de NWTV-redactie. De organisatie heeft CampZone 2023 geannuleerd in verband met te weinig belangstelling. Het zou de eerste editie zijn sinds de corona-pandemie.

De organisatie geeft aan dat het aantal verkochte kaarten in deze fase van de voorbereiding simpelweg te weinig is om door te gaan met organiseren. Vergeleken met vier jaar geleden was de animo gewoon een stuk minder. Als een van de redenen wordt aangegeven dat, net als alle andere dingen, ook het organiseren van een evenement als CampZone flink duurder is geworden, wat zich doorvertaald in duurdere kaartjes.

Daarbij is er natuurlijk meteen de vraag of er volgend jaar een nieuwe poging wordt gewaagd. De organisatie sluit dit niet uit, maar geeft aan dat gamers daar niet te veel op moeten rekenen. Daarmee lijkt er een einde te komen aan dit unieke evenement dat een combinatie bood van gamen en kamperen en wat voor veel liefhebbers een van de leukste uitjes van het jaar was.