Doorgaan naar artikel
Neem een kijkje in de duistere wereld met de nieuwe Warhammer 40,000: Rogue Trader-trailer
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Een nieuwe Warhammer 40,000: Rogue Trader-trailer laat ons zien hoe de Warhammer-wereld tot leven komt in een isometrische game.

Warhammer 40,000: Rogue Trader wordt gemaakt door Owlcat Games. Het is een naam die voor veel mensen geen belletje doet rinkelen, maar als je fan bent van cRPG’s, klassieke RPG’s die echt gebaseerd zijn op pen-en-papier Dungeons & Dragons, dan weet je dat het naast Larian (Divinity, Baldur’s Gate III) de andere grote studio is die dat genre in leven houdt.

Owlcat Games is verantwoordelijk voor het enorm succesvolle Pathfinder en neemt nu de uitdaging aan om je het verhaal van een Rogue Trader te laten vertellen. Dit is een bijzondere groep handelaren die door de ruimte reist. In Rogue Trader reis je af naar de Koronus Expanse, een nog onontdekte regio in de verste afgelegen plek van het Imperium.

Het is nog niet bekend wanneer de game zal verschijnen, maar de game is momenteel alleen te pre-orderen voor pc. Een console-versie verwachten we in ieder geval niet rond de lancering van de game.