Doorgaan naar artikel
Mortal Kombat 1 aangekondigd met brute trailer
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

In Mortal Kombat 11 hebben we gezien hoe een nieuw era werd ingeluid. Nu is Mortal Kombat 1 aangekondigd en zien we dat die nieuwe era ook gepaard gaat met een “reboot” van de gamereeks, althans, we beginnen weer bij nummertje één. Het lijkt even op een vreedzame en harmonieuze wereld, maar natuurlijk komt het kwaad weer snel om de hoek kijken.

En waar gevechten bestaan in Mortal Kombat, bestaat enorm geweld. Daarom ook een waarschuwing voor mensen die onderstaande trailer willen kijken: Mortal Kombat is berucht door ongelooflijk visuele, gruwelijke acties waarbij je bloed en ledematen in het rond ziet vliegen. Ook deze trailer zit er in de tweede helft weer vol mee. Wees dus gewaarschuwd.

We weten momenteel nog weinig over de game, behalve dan dat er “Kameo’s” zullen zijn. Dit betekent dat als je een gevecht ingaat, je een personage kan kiezen als hulpje. Kameo’s zullen niet speelbaar zijn, maar je kan ze soms oproepen om een vaardigheid uit te voeren. Andere vechtspellen die dit hebben, krijgen hiermee vaak coole situaties en spannende combo’s, dus we zijn erg benieuwd naar hoe dit systeem in Mortal Kombat gaat werken.

Mortal Kombat 1 verschijnt 19 september.