Doorgaan naar artikel
Probeer Ubisoft+ voor een week gratis uit
Erwin Voorn
Erwin Voorn
Eindredacteur
Profiel

Een paar maanden geleden maakte Microsoft bekend dat Ubisofts premiumdienst naar het Xbox-platform kwam. In aanloop naar Ubisoft Forward op 12 juni komt de Canadese uitgever nu met een proefperiode om Ubisoft+ voor een week gratis te proberen. Tot en met 21 juni heb je de mogelijkheid om deze trial te activeren en op je Xbox Series X|S, Xbox One of pc een week lang te genieten van de volledige catalogus van Ubisofts premiumdienst. Alle grote Ubisoft-franchises zijn aanwezig in deze catalogus; van Assassin’s Creed en Far Cry tot Ghost Recon, als ook de nodige kleinere games.

Naast het spelen van de games zelf, kun je ze ook met hoge kortingen kopen. Tot en met 21 juni zijn bepaalde games flink afgeprijsd en met de code UBISOFT20 krijg je nog eens 20% extra korting op je gehele winkelmandje.

Let op: de proefperiode van een week zal automatisch verlengd worden naar een betaald abonnement van €17,99 per maand. Deze zal je zelf tijdig moeten annuleren als je alleen gebruik wilt maken van deze proefperiode. Via deze link kun je de trial activeren.