Doorgaan naar artikel
LEGO Disney Hocus Pocus als nieuwe iDEAS-set aangekondigd
Jeroen Nijhuis
Jeroen Nijhuis
Profiel

Op 1 juli brengt LEGO de set Disney Hocus Pocus: The Sanderson Sisters’ Cottage (21341) uit, gebaseerd op het in de derde beoordelingsronde van 2021 goedgekeurde ontwerp van fan-ontwerper Amber Veyt uit België. Deze set geeft het betoverende huis uit de geliefde film weer, inclusief poorten, magische accessoires en zes minifiguren.

Het middeleeuwse huis kan zowel als werkend huis of als museum worden getoond door het aanpassen van accessoires en bouwelementen. De set bevat de minifiguren van de Sanderson Sisters Winifred, Sarah en Mary, evenals Max, Danni, Allison en Thackery Binx als kattenfiguur. Met openingen in de muren en verwijderbare delen kan het interieur van het huis worden verkend.

Wie op zoek is naar een bouwwerk om naast Medieval Blacksmith (21325) te tonen, heeft misschien geluk, want de build lijkt qua grootte en uiterlijk vergelijkbaar, maar dan robuuster.

De set kost €229,99 en is vanaf 1 juli beschikbaar voor VIP-leden en vanaf 4 juli voor iedereen te koop via de LEGO-store.