Doorgaan naar artikel
EA Sports FC 24 Clubs-wijzigingen uitgelegd in nieuwe Deep Dive-video
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Profiel

Nog even wachten en dan staat de nieuwe Fifa voor de deur, al zal deze nieuwe game niet langer de naam dragen van de voetbalbond, maar omgedoopt zijn naar EA Sports FC. Traditioneel gezien komt EA altijd met een flink aantal Deep Dive-videos in de aanloop naar de release waarin uitgelegd wordt wat de kopers van de nieuwe editie te wachten staat. Ditmaal is het de beurt aan EA Sports FC 24 Clubs.

Er staan flink wat wijzigingen op stapel voor liefhebbers van de Clubs-modus. Zo zijn seizoenen tegenwoordig opgedeeld in drie fasen, de bekende league en daarnaast een promotie- en play offs-fase. Ook kun je niet langer degraderen, wat ervoor zorgt dat je alleen maar vooruit kan. Leuk is ook om te weten dat deze modus ook cross-play zal ondersteunen. Ook de Switch-versie lijkt dit keer wat meer aandacht te krijgen, want ook die versie zal nu de beschikking krijgen over de Clubs-modus.

Ben je benieuwd naar alle wijzigingen, kijk dan vooral even de video waar de heren van EA Sports uitgebreid de tijd nemen om je alles uit te leggen.