Doorgaan naar artikel
Football Manager 2024 is aangekondigd middels trailer
Stefan Manenschijn
Stefan Manenschijn
Profiel

Een grote verrassing is het niet, maar officieel is het nu wel: Football Manager 2024 is aangekondigd, wat natuurlijk vergezeld moet gaan van een trailer om ons te enthousiasmeren. Ook ditmaal beloven de makers een diepgaande simulatie voor de mensen die de grootste sport ter wereld het liefst vanaf de zijlijn beleven.

Net als voorheen verschijnen er weer verschillende games die verschillen per platform. Zo krijgen we de standaardversie voor pc en Mac en krijgen de consoles weer een specifieke console-versie. Die laatste zal ook op Game Pass verschijnen. Voor de Switch is er FM24 Touch en ook is er ditmaal een mobiele variant die exclusief voor het gameplatform van Netflix gaat verschijnen. Football Manager 2023 Mobile verscheen destijds voor Apple Arcade.

Vanaf 6 november mag je weer aan de slag om je team naar grote hoogten te stuwen. Mocht je bij de snelle beslissers horen, dan kun je nu vooruitbestellen met tien procent korting. Op pc en Mac krijg je daarbij ook nog eens vervroegde toegang.