Doorgaan naar artikel
The Legend of Heroes: Trails through Daybreak aangekondigd
Erwin Voorn
Erwin Voorn
Eindredacteur
Profiel

We worden inmiddels flink verwend met Westerse porten van Trails-games. Eind vorig jaar verscheen Trails from Zero en dit jaar konden we genieten van zowel Trails to Azure als Trails into Reverie. Volgend jaar zal naast de PlayStation 5-versie van zowel Trails of Cold Steel III als Trails of Cold Steel IV ook het elfde deel in de reeks gaan verschijnen. NIS America heeft vandaag dan ook The Legend of Heroes: Trails through Daybreak aangekondigd.

Daybreak is de Westerse port van Kuro no Kiseki, die in Japan in 2021 verscheen, en draait om privédetective Van Arkride. Hij neemt klusjes van zo’n beetje iedereen aan en nadat het meisje Agnès Claudel voor zijn deur staat zal, zijn leven compleet veranderen. Dit nieuwe deel neemt ons voor het eerst mee naar Calvard Republic en zal verbeterde graphics en een nieuw Battle Orbment-systeem met zich mee brengen. Daarnaast zal Daybreak het eerste deel in de reeks zijn waar je kunt switchen tussen het al bestaande beurtelings gevechtsysteem en real-time actie.

The Legend of Heroes: Trails through Daybreak zal ergens in de zomer van 2024 verschijnen voor PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc.