Doorgaan naar artikel
Dans mee met de Just Dance 2024 Edition-launchtrailer
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer

Ubisoft heeft vandaag de Just Dance 2024 Edition-launchtrailer vrijgegeven om de lancering van het spel te vieren. Met de standaard versie heb je beschikking over de volgende nummers:

  • “A Night in the Château de Versailles” by The Just Dance Orchestra
  • “A Queda” by GLORIA GROOVE
  • “After Party” by Banx & Ranx ft. Zach Zoya
  • “Butter” by BTS
  • “Calm Down” by Rema
  • “Canned Heat” by Jamiroquai
  • “Can’t Tame Her” by Zara Larsson
  • “Chaise Longue” by Wet Leg
  • “Cradles” by Sub Urban
  • “Cure For Me” by Aurora
  • “Don’t Cha” by The Pussycat Dolls Ft. Busta Rhymes
  • “Flowers” by Miley Cyrus
  • “Gimme More” by Britney Spears
  • “How You Like That” by BLACKPINK
  • “I Am My Own Muse” by Fall Out Boy
  • “I Wanna Dance With Somebody” by Whitney Houston
  • “I’m Good (Blue)” by David Guetta & Bebe Rexha
  • “I’m Not Here to Make Friends” by Sam Smith
  • “It’s the Most Wonderful Time of the Year” by Andy Williams
  • “Kill Bill” by SZA
  • “Makeba” by Jain
  • “My Name Is” by D Billions
  • “Never Be Like You” by Flume Ft. Kai
  • “Sail” by AWOLNATION
  • “Rapper’s Delight” by Groove Century
  • “Say My Name” by ATEEZ
  • “Seven” by Jung Kook ft. Latto
  • “Shine a Little Love” by The Sunlight Shakers
  • “Stronger (What Doesn’t Kill You)” by Kelly Clarkson
  • “Survivor” by Destiny’s Child
  • “Swan Lake” by The Just Dance Orchestra
  • “Tainted Love” by The Just Dancers
  • “Tití Me Preguntó” by Bad Bunny
  • “Treasure” by Bruno Mars
  • “vampire” by Olivia Rodrigo
  • “Wasabi” by Little Mix
  • “Whitney” by Rêve
  • “Woof” by Sofi Tukker
  • “you should see me in a crown” by Billie Eilish

Just Dance 2024 Edition is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en Nintendo Switch. Houd de komende tijd onze site in de gaten voor de review.