Doorgaan naar artikel
Hearthstone introduceert manier om makkelijk het spel in te stappen in Showdown in the Badlands
Rutger Engel
Rutger Engel
Hoofdredacteur
Profiel

Hearthstone-trailers zijn altijd erg leuk, dus om te beginnen: kijk vooral de trailer onderaan de pagina om een kijkje te nemen in het achtergrond-verhaal van Reno Jackson en Elise Starseeker. De nieuwe uitbreiding is Showdown in the Badlands en gaat zoals altijd gepaard met een heleboel nieuwe kaarten om mee te spelen.

Groter nieuws is misschien wel de introductie van zogeheten “catch-up packs”. Dit zijn pakjes kaarten waarvan je er een paar gratis krijgt, een paar kan vrijspelen en een paar van kan krijgen bij pre-order-bundels voor de nieuwe uitbreiding die 14 november zal verschijnen. Deze pakjes zullen tussen de vijf en vijftig kaarten bevatten, afhankelijk van je collectie. Speel je al non-stop Hearthstone en heb je een flinke collectie? Dan zal je er relatief weinig aan hebben. Heb je een tijdje niet meer gespeeld, of heb je nog nooit gespeeld? Dan zal je zo vijftig kaarten in een pakje krijgen.

Waarom is dit zo’n big deal? In Hearthstone verzamel je kaarten waarmee je het spel speelt en aangezien er momenteel een boel uitbreidingen zijn waarmee gespeeld wordt, kan het intimiderend zijn om het spel te beginnen of terug te komen na een tijd lang afwezig te zijn geweest. Een manier om je collectie een enorme boost te geven, betekent dat iedereen veel makkelijker het spel in kan stappen en gewoon lekker kan gaan spelen. De catch-up packs zullen vanaf 14 november te openen zijn, dan verschijnt tevens Showdown in the Badlands. Wij kunnen niet wachten!