Doorgaan naar artikel
Ubisofts Skull and Bones komt eerder dan verwacht
Johan van de Westerlo
Johan van de Westerlo
Techredactiemanager
Profiel

Vorige week was na lange stilte te lezen dat de nieuwe piratengame van Ubisoft er dan toch echt aan zit te komen in het begin van 2024. Uit een interview had de studio aangegeven de game vóór 31 maart 2024 uit te willen brengen. Via diverse bronnen van onder andere Insider Gaming gaat al rond dat we wellicht eerder met de titel aan de slag kunnen.

Hoewel er nog steeds geen definitieve datum is vastgesteld door Ubisoft wordt er wel al gespeculeerd over een mogelijke releasedatum. Zo wordt er door diverse bronnen 16 februari 2024 genoemd als releasedatum en dat er ook een Early Acces zou zijn waarbij spelers al iets eerder hun schip te water kunnen laten gaan. Deze Early Access zou naar zeggen op 13 februari van start gaan. Hiervoor zouden de spelers wel in het bezit moeten zijn van de Premium Edition van Skull and Bones.

Het blijft echter nog speculeren en we zullen toch nog even moeten wachten op een officiële aankondiging door Ubisoft. Mogelijk dat ze tijdens het aankomende Game Awards-evenement hun moment pakken en dan eindelijk na zes (!) jaar een echte releasedatum noemen en deze ook vast blijven houden.

Skull and Bones zal beschikbaar zijn op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.