Doorgaan naar artikel
Win de LEGO Orient Express en meer door op de NWTV-Awards te stemmen!
Jeffry van Geel
Jeffry van Geel
Eigenaar / PR / Sales / Community-manager
Profiel

Je hebt nog ruim drie dagen om te stemmen op jouw favoriete producten van 2023! Zo zijn we op zoek naar de beste LEGO-set, de beste gaming gadget, de beste film/serie, het beste bordspel en de beste game! En stemmen doe je niet voor niets, want er is zomaar een kans dat je een van de hele toffe prijzen binnensleept! Met onder andere de LEGO Orient Express als prijs is er echt iets om voor te gaan!

Keer terug naar de glorietijd van het treinreizen terwijl je dit prachtige LEGO® Ideas displaymodel (21344) van de Oriënt-Express bouwt. Dit fraaie cadeau voor liefhebbers van treinen, reizen en geschiedenis bevat een locomotief, tender, restauratiewagon en slaaprijtuig, plus treinrails. Dankzij de afneembare daken zijn de vele authentieke interieurdetails van de restauratie- en slaapwagons te zien, waaronder de ingelegde panelen en een spiegeleffect boven het bed in de eersteklas kamer, Aldus LEGO over de set!

We hebben overigens al duizenden stemmen binnen, maar dat neemt niet weg dat meedoen kan lonen! Er zijn tientallen prijzen te winnen, waar je hier meer over leest.

Stemmen kan hier!