Doorgaan naar artikel
Eerste trailer Borderlands-film laat de cast zien
Tim Horsting
Tim Horsting
Redacteur
Profiel

Het is een mooi jaar voor liefhebbers van gameadapties: seizoen twee van Halo, Sonic deel drie én de Fallout-serie verschijnen allemaal dit jaar nog. Toch is er stiekem één gamefilm waar wij het meeste naar uitkijken. En laat daar nou net een trailer van verschenen zijn.

Tiny Tina, Roland, Mad Moxxi en Krieg laten zich bijna moeiteloos vertalen naar het witte doek en hoewel we aan een korte trailer niet alles kunnen beoordelen, ziet het er toch allemaal wel fantastisch uit. Cate Blanchett maakt met haar rode coupe nog wel het meeste indruk als de coole Lilith, maar het lijkt het er op dat Jack Black en “scream queen” Jamie Lee Curtis ook met veel lol hun rollen hebben ingevuld.

Borderlands gaat over de outlaw Lilith die terugkeert naar haar thuisplaneet Pandora en daar een bizar team samen stelt om de dochter van een hoge pief te redden. Zij kan namelijk de sleutel zijn tot een ongelofelijke macht.

Borderlands wordt geregisseerd door Eli Roth, bekend van Hostel, Cabin Fever en The Green Inferno, en verschijnt op 9 augustus 2024.