Doorgaan naar artikel
Grandia HD Collection aangekondigd voor PlayStation en Xbox
Ivo
Ivo
Game-, Film- en Bordspelredacteur
Profiel

De Grandia HD Collection staat op het punt om zijn debuut te maken op de PlayStation en Xbox. Deze verzameling omvat de klassiekers Grandia en Grandia II, met verbeterde graphics en prestaties die de geliefde RPG-serie al naar Nintendo Switch en Steam bracht en nu dus ook naar PlayStation en Xbox. Het gaat om versies voor de PlayStation 4 en Xbox One, maar dit zal betekent dat deze nieuwe uitgave via Backwards Compatibility ook gewoon op de PlayStation 5 en Xbox Series X|S te spelen zal zijn. De release staat gepland voor 26 maart 2024, dus we kunnen al snel (opnieuw) gaan genieten van dit epische avontuur.

Of je nu een nieuwkomer bent die de wereld van Grandia voor het eerst verkent, of een trouwe fan die herinneringen ophaalt aan de personages en avonturen, deze collectie belooft een meeslepende ervaring te bieden. Met de toevoeging van een uitdagendere speelstand kunnen spelers zich verheugen op een extra dosis spanning tijdens hun reis door deze geliefde RPG-serie. De Grandia HD Collection biedt een kans om een onvergetelijke reis te maken naar een wereld vol mysterie en ontdekking, allemaal in een hedendaagse, opgepoetste vorm die de magie van het origineel behoudt.

Voor een diepere duik in de ervaring, bekijk onze review van de Nintendo Switch-versie, waarin we de gameplay, graphics en toegevoegde functies verkennen.