Doorgaan naar artikel
Bekijk nu een nieuwe, extra lange trailer voor Dragon’s Dogma 2
Ivo
Ivo
Game-, Film- en Bordspelredacteur
Profiel

We willen eigenlijk niet te veel verklappen, want dit is gewoon een vette trailer. Maar vooruit, een kleine samenvatting. De trailer wordt volledig begeleid door Ian McShane, die de video in drie delen hakt.

In het eerste deel, “The Hero”, wordt nogmaals het verhaal van de Arisen verteld en diens band met de draak. Niemand zou durven de draak uit te dagen, maar er is één sterveling die dat toch zal moeten doen.

In het tweede deel, “Two Nations”, wordt wat meer verteld over de wereld waarin dit verhaal zich afspeelt. Er zijn twee naties waar de reis van de Arisen in plaats zal vinden. Aan de ene kant het vruchtbare land, met kabbelende rivieren en waar de Arisen als held wordt beschouwd. Aan de andere kant de woestijn, waar de Arisen niet welkom is en hij zijn eigen pad zal moeten maken.

In het derde en laatste deel van de trailer, “Monsters”, mogen we weer even proeven van de epische gevechten die je in dit spel mag gaan voeren en vooral ook tegen wie! Harpy’s, goblins, golems, maar als de zon onder gaat komen ook skeletten, spoken en andere ondoden in horden tevoorschijn. Natuurlijk ontbreken ook niet de mythische monsters, zoals de minotaurus, Medusa en de bronzen reus Talos. Uiteindelijk zijn ook deze monsters slechts opstapjes voor de onvermijdelijke strijd met de ontembare draak.