Doorgaan naar artikel
Ga terug in de tijd met THE400 Mini
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

De Atari 400 zal niet bij iedereen een belletje doen rinkelen, maar dat komt misschien ook wel omdat de personal-computer al in 1979 verscheen. Toch hebben PLAION en Retro Games Ltd. een hedendaagse mini-versie van het apparaat uitgebracht: THE400 Mini.

Deze mini-versie van de Atari 400 bevat zo’n 25 games en heeft zelfs de mogelijkheid om meerdere toe te voegen middels een usb-stick, iets dat we niet vaak zien bij dit soort apparaten. Paul Andrews, Managing Director bij Retro Games Ltd., zei er het volgende over:

De afgelopen drie maanden hebben we met veel plezier onze fans verteld over THE400 Mini en wat ze ervan kunnen verwachten. Als je ons al volgt dan weet je van de 25 inbegrepen games, de HDMI- en USB-ondersteuning en het feit dat we enorme retro-fans zijn en graag de geschiedenis van games willen bewaren. Onze minireplica bootst met liefde de originele klassieker uit 1979 na en zal geweldig op je bureau staan om zo je dagelijkse sleur te doorbreken. Als ze goed genoeg kijken zullen retro gamers beloond worden met een sp-ei-ciale beloning

THE400 Mini is nu beschikbaar en heeft een adviesprijs van € 119,99,-.