Doorgaan naar artikel
Razer heeft de Razer BlackShark V2 Pro aangekondigd
Thom van den Hork
Thom van den Hork
Hoofdredacteur / Lead Developer
Profiel

Het is de laatste paar weken een beetje rustig wat betreft nieuws, maar helemaal stil is het nu ook weer niet; vandaag heeft Razer namelijk de Razer BlackShark V2 Pro aangekondigd. Nick Bourne, hoofd van Razers Console, Mobile & Streaming Division, zei er het volgende over:

De BlackShark headset is niet voor niets zo herkenbaar onder esports-pro’s en hardcore gamers. Deze headsets zijn getuned voor Xbox en Playstation. Door gebruik te maken van onze positie als top gaming headset merk, hebben wij nauw kunnen samenwerken met pro gamers om de basisprincipes van een esports headset te verfijnen. Ook introduceren we upgrades waarvan we weten dat zeer competitieve gamers ernaar op zoek zijn.

De headset is superlicht met een gewicht van 320 gram en heeft een batterijduur van 48 uur. Die twee kenmerken maken het apparaat natuurlijk uitermate geschikt voor lange gamesessies.

De Razer BlackShark V2 Pro is nu verkrijgbaar voor PlayStation en Xbox en heeft een adviesprijs van € 219,99. De Xbox- en PlayStation-varianten zijn beide ook te gebruiken voor pc. Voor meer informatie kan je de website van Razer bezoeken.